ODKUP RAČUNALNIŠKE OPREME

Imate rabljeno računalniško opremo za nas?
 

Imate doma ali v podjetju rabljeno računalniško opremo, ki bi se je radi znebili. V večini primerov ima rabljena računalniška oprema še vedno neko vrednost. V TIP&TAP so.p. imamo strokovnjake, izkušnje in znanje, da vam pomagajo oceniti vrednost vaše računalniške opreme.

Razlogi za sodelovanje z nami:

Ocena vrednosti

Brez finančnih obveznosti bomo ovrednotili vašo rabljeno računalniško opremo. Vse potrebne informacije o rabljeni računalniški opremi nam lahko posredujete na info@tipintap.si. Mi pa se bomo potrudili, da vam v čim krajšem času pošljemo okvirno oceno vrednosti opreme.Odvoz brez skrbi

V primeru večje količine rabljene računalniške opreme organiziramo odvoz. Samo sporočite nam naše želje glede datuma in ure odvoza, ostalo pa prepustite nam.


Varnost podatkov

Vaši podatki na trdem disku se trajno odstranijo z Blancco programom. Gre za priznano programsko opremo, ki v procesu odstranjevanja računalnika popolnoma odstrani vse podatke.Socialno in okoljsko naravnani

Ne glede kaj se bo z vašim računalnikom zgodilo v procesu obnove, ste lahko prepričani, da bomo vedno našli rešitev, ki bo socialno in okoljsko naravnana. Prispevali boste k zmanjševanju elektronskih odpadkov, varovanju okolja ter pripomogli k zaposlitvi / usposabljanju oseb iz ranljivih skupin v TIP&TAP so.p..


Rabljeno postane novo

V kolikor je vaš rabljen računalnik dobro ohranjen in delujoč, potem lahko zagotovimo, da ga bodo nove stranke z veseljem uporabljale. Pomislite na šole, nevladne organizacije, posameznike in na koncu koncev tudi na vedno več podjetij, ki vidijo velik pomen v nakupu obnovljenih računalnikov.

Pogoji za odkup računalnika


Starost računalnika do 5 let.

Z ohranjeno licenčno nalepko Microsoft Windows.

Računalnik se mora prižgati.

Zaslon na prenosnem računalniku mora ustrezati specifikacijami računalnika. Na delujočem enkranu se ne smejo videti črne pike.

Računalnik ne sme biti zakljenjen z BIOS geslom.

Tipkovnica in drsna ploščica na prenosnem računalniku mora delovati.

Trdi disk, CPU in RAM morajo delovati.

Delujoč optičen pogon.Ali ste pripravljeni sodelovati z nami?  

Pomagajte nam vzpostaviti ponudbo cenovno ugodnih računalnikov, zmanjševati količine elektronskih odpadkov in pri tem tudi nekaj zaslužiti?


V kolikor imate odvečno računalniško opremo in ne veste kaj bi z njo, potem izpolnite spodnji obrazec s potrebnimi informacijami. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

Vaši podatki:
Ime in priimek
Email
Podatki o računalniški opremi:
 
Vrsta računalniške opreme *
Tip računalniške opreme *
Serijska št. rač. opreme *
Priloga
1
Dodatne opombe
Potrdi in pošlji
zapri Na spletnih straneh Tipintap.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.