Servis

Recite zbogom visokim cenam!


Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne storitve!
Servis
Sodobni računalniki in računalniška oprema niso imuni na težave in/ali okvare. V primeru nedelovanja računalnika hitro spoznamo, kaj pomeni kvaliteten računalniški servis. Vsi si namreč želimo, da bi bilo popravilo ali odprava težave opravljeno kar najhitreje in z najmanj stroški. Pri tem pride do izraza bogato znanje, ki ga imajo serviserji. Dodatna usposabljanja in bogate izkušnje naših serviserjev so jamstvo, da bo popravilo opravljeno hitro ter kakovostno. Če ne želite, da popravilo oz. servis računalnika postane nočna mora, izberite naš servis.Tehnična pomoč
Oddaljena pomoč omogoča, da se zaposleni v klicnem centru preko internetne povezave poveže s strankinim računalnikom in ji tako pomaga rešiti težavo. Tak dostop je možen samo v času trajanja klica med stranko in sodelavcem v klicnem centru.

Pomoč uporabnikom izvajamo kot:možnost oddaljene pomoči po potrebi posameznih uporabnikov;možnost zakupa mesečne vzdrževalnine za zagotavljanje strokovne pomoči v primeru tehničnih težav inneposredne podpore pri uporabi osebnega računalnika in programske opreme (preko oddaljenega dostopa, po telefonu ali na lokaciji).
Brisanje podatkov z diska
Varovanje osebnih in poslovnih podatkov je zelo pomembno.  Zato je potrebno s trdega diska, ki ga ne boste več uporabljali, dokončno izbrisati vse podatke. Mi zagotavljamo trajni izbris podatkov s trdih diskov.

Najboljša možnost je zato večkratno prepisovanje s pomočjo posebnih metod večkratnega prepisovanja podatkov. Pri tem prepisovanje poteka s posebnim vzorcem (npr. najprej se podatke prepiše enkrat z ničlami, nato enkrat z enkami, nato večkrat z naključnimi podatki)Zakaj izbrati nas?


Izbira pravega servisa je izredno pomembna.

Razloge zakaj izbrati nas, smo združili v kratek pregled.

Ažurnost in hitro odzivnost.Naše storitve prilagojene Vašim potrebam.Konkurenčne cene in kvalitetne storitve.Oseben pristop in sodoben način poslovanja.Neprecenljive izkušnje in znanje.Tajnost in popolna varnost podatkov.
zapri Na spletnih straneh Tipintap.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.