Tovarniško obnovljeni računalniki


Najboljša kakovost


                    za najboljšo ceno.Bodimo prijazni do okolja.                Kupujmo ODGOVORNO.


Socialno podjetje TIP&TAP


TIP&TAP so.p. vzpodbuja potencial različnih posameznikov s pomočjo ponovne uporabe računalniške opreme. Z izobraževanjem, povezovanjem in sodelovanjem različnih skupin prispevamo k dvigu ravni zavesti na področju recikliranja in ponovne uporabe računalniške tehnologije. S povezovanjem z gospodarstvom in mreženjem drugih ključnih akterjev želimo vzpostaviti družbeno učinkovit in vzdržen koncept, ki ga bomo nadgradili s prenosom znanja in dobrih praks tudi iz tujine.Z novimi pristopi bomo skupaj z gospodarstvom premostili digitalni razkorak in nudili možnost dostopa do uporabe informacijskih tehnologij. Postali bomo prepoznavna organizacija na področju nudenja cenovno dostopnih tovarniško obnovljenih računalnikov, servisa računalniške opreme in on-line tehnične pomoči. Z našim delovanjem bomo povečali možnost zaposlitve oseb v lokalnem okolju, s poudarkom na starejših in tistih z dodatnimi ovirami.

TIP&TAP je socialno podjetje, ki skupaj z gospodarstvom nudi celovit koncept obnove in servisiranja rabljenih računalnikov. V sodelovanju z lokalno skupnostjo usposabljamo ljudi, ki se soočajo z različnimi izzivi v iskanju in ohranjanju delovnih mest. Preko različnih oblik pomoči in izobraževanj omogočamo razvoj njihove samoiniciativnosti, inovativnosti in ustvarjalnosti.

V TIP&TAP so.p. ima prostovoljsko delo poseben pomen, saj prinašajo nove vsebine in prispevajo h kvaliteti življenja vsakega posameznika. Prostovoljci z nastopom prostovoljnega dela postanejo naši sodelavci, saj so vključeni v procese delovanja in razvoj zavoda. Glede na možnosti in interes prostovoljca poizkušamo najti način sodelovanja, zagotovimo uvodno usposabljanje in mentorstvo, sodelovanje s strokovnimi delavci ter aktivno sodelovanje z uporabniki.

Pri nas lahko kupite tovarniško obnovljen računalnik za ugodno ceno! Naši računalniki imajo še dodatno, mogoče največjo, prednost v primerjavi z novimi…Z nakupom tovarniško obnovljenega računalnika varujete naše okolje!

Prihrani denar

Najbolj prepričljiv razlog za nakup tovarniško obnovljenih računalnikov je zagotovo dejstvo, da s takšnim nakupom lahko PRIHRANITE.Ravnaj odgovorno

Z nakupom tovarniško obnovljenega računalnika boste prispevali k ZMANJŠEVANJU elektronskih odpadkov in varovanju okolja.Prispevaj

Z nakupom tovarniško obnovljenega računalnika boste pripomogli k ZAPOSLITVI oseb iz ranljivih skupin.

Storitve TIP&TAP so.p.

zapri Na spletnih straneh Tipintap.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.